SCHNEIDER ELECTRIC MGU66.008.298 ДЕКОРАТИВНА РАМКА ЧЕТВОРНА БЕРИЛ/ГРАФИТ UNICA TOP

61.00 лв.

Код: SE-MGU66.008.298 Категории: , Етикет: