Общи условия

     Настоящите „Общи условия“ уреждат взаимоотношенията между Лайт Проджект ЕООД от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на сайта lightproject.bg.

С използването на сайта, потребителят се съгласява и се задължава да спазва тези „Общи условия“.
Сайтът си запазва правото да променя тези условия по всяко време.

Доставка

Извършваме доставки до всяка точка на България.

Когато направите поръчка, ще изчислим дата на изпращане и доставка на базата на това какви стоки сте поръчали и начина на доставка. За направеното от Вас плащане, SPEEDY издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ( чл.50, ал.3 от Закона за Пощенските услуги), който има силата на касов бон. Фактурата, която ще Ви изпратим заедно с разписката се прикрепят заедно и се осчетоводяват. Използваме куриерските услуги на „SPEEDY“. Очаквайте доставката си в рамките на 5 работни дни (освен ако не е уточнен друг период след консултация с нас).

Молим да отбележите, че цената на доставка се изчислява на базата на тегло и обемно тегло в зависимост от това с по-голяма стойност. Тази политика е наложена от куриерските компании.

При доставка на продуктите плащате дължимата сума на куриера.

Безплатна доставка за поръчки на стойност над 200 лв.

Методи на плащане

     Всички плащания в сайта се извършват в български лева или евро.

     Плащането може да се извърши по няколко начина: с карта (при финализиране на поръчката),през PayPal и Epay или при доставка (наложен платеж). При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Поръчка

     След завършване на поръчката до 24 часа ще се свържем с Вас, за да я потвърдим, да уточним детайлите по нея, срокове за изпълнение, условия на плащане и доставка. Връзката с клиента се прави само в работно време. При поръчки  направени през почивни дни и официални празници ще се свържем с Вас в първия работен ден след тях.

Цена на поръчката

     Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС. lightproject.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Лайт Проджект ЕООД има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение на потребителя. Лайт Проджект ЕООД се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

Гаранция

     Всички продукти, предлагани от lightproject.bg са с осигурена гаранция. Гаранцията покрива само фабрични дефекти на продукта. Всички други дефекти, възникнали в следствие на употреба или резултат от удар, счупване или друга външна намеса не се покриват от гаранцията. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите). При изпълнени общи условия (стоката не е повредена от удар, счупване или друг вид външна намеса) фирмата поправя или заменя с нова стоката. При сгрешена стока, фирмата ще замени стоката с правилната.

Отказ от поръчка

     Потребителят има право да върне закупената стока в рамките на 14 дни от датата на получаването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Продуктът трябва да бъде върнат на адреса на фирмата, като към него трябва да бъде приложено доказателство за покупката (касова бележка, фактура). След проверка от страна на продавача до 40 работни дни се възстановява сумата на купувача или до 20 работни дни се заменя продукта. При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички куриерски разходи.