Лайт Проджект ЕООД е българска търговска фирма, която предлага всичко за вашето осветление: разнообразие от осветителни тела –  ИНТЕРИОРНО И ЕКСТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ, LED ОСВЕТЛЕНИЕ, МАГНИТНИ СИСТЕМИ, ПРОМИШЛЕНО ОСВЕТЛЕНИЕ, ЧУГУНЕНИ СТЪЛБОВЕ, КЛЮЧОВЕ, КОНТАКТИ, ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ, ДОМОФОННИ СИСТЕМИ, СВЕТЕЩИ LED ДИСПЛЕИ и още голям избор на аксесоари и консумативи, свързани с осветлението.
 
Лайт Проджект ЕООД е с успешен опит в продажбата на продукти на водещи производители за осветителни тела.
 
Ние предлагаме широка гама от продукти предназначени за осветление на домове, офисни и търговски сгради, логистични центрове, технологически паркове, изготвяне и реализиране на индивидуални дизайнерски проекти.
 
За нас съвместната работа с  дизайнери е удоволствие, тъй като с  партньорството си осъществяваме желанията и личната концепция на всеки клиент!
 
Нашата посока за дизайнерските проекти е да предложим на нашите клиенти уникални марки с възможно най-голямо разнообразие от стилове, актуални тенденции от класически, декоративен стил до модерен.
 
От 2015 г. насам Лайт Проджект е спомогнала с участието си за реализирането на проекти; като осветяването на красиви, модерни административни и жилищни сгради в страната, подмяна на улично осветление в големи градове в България, както външно и вътрешно  осветяване на хотели, заведения по Българското Черноморие.
 
Това, към което се стремим в  Лайт Проджект е да бъдете информирани за най-новите тенденции в областта на осветлението, да ви предложим продукти с добро качество на разумни цени и идеи за употребата им!
 
Екипът на Лайт Проджект е на ваше разположение за компетентен съвет – технически и дизайнерски.
 
Ще се радваме  да споделим нашия опит и познания с вас, за да получите необходимото решение относно всичко за вашето осветление!