Лайт Проджект ЕООД е българска търговска фирма, която предлага всичко за вашето осветление: РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА, ИНТЕРИОРНО И ЕКСТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ, LED ОСВЕТЛЕНИЕ, ПРОМИШЛЕНО ОСВЕТЛЕНИЕ, ЧУГУНЕНИ СТЪЛБОВЕ, КЛЮЧОВЕ, КОНТАКТИ, ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ, ДОМОФОННИ СИСТЕМИ, СВЕТЕЩИ LED ДИСПЛЕИ и още голям избор на аксесоари и консумативи, свързани с осветлението.
 
Лайт Проджект ЕООД е с успешен опит в продажбата на продукти на водещи производители за осветителни тела. Ние предлагаме широка гама от продукти предназначени за осветление на домове, офисни и търговски сгради, логистични центрове, технологически паркове, изготвяне и реализиране на индивидуални дизайнерски проекти. За нас съвместната работа с  дизайнери е удоволствие, тъй като с  партньорството си осъществяваме желанията и личната концепцията на всеки клиент! Нашата посока за дизайнерските проекти е да предложим на нашите клиенти уникални марки с възможно най–голямо разнообразие от стилове, актуални тенденции от класически, декоративен стил  до модерен.
 
От 2015 г. насам Лайт Проджект е спомогнала с участието си за реализирането на проекти: като осветяването на красиви, модерни административни и жилищни сгради в страната, подмяна на улично осветление в големи градове в България, както външно и вътрешно  осветяване на хотели и заведения по Българското Черноморие. 
Това, към което се стремим в  Лайт Проджект е да бъдете информирани за най-новите тенденции в областта на осветлението, да ви предложим продукти с добро качество на разумни цени и идеи за употребата им!
Екипът на Лайт Проджект е на ваше разположение за компетентен съвет – технически и дизайнерски. Ще се радваме  да споделим нашия опит и познания с вас, за да получите необходимото решение относно всичко за вашето осветление!