LED осветление – защо си струва да го изберете
Защото е просто модерен , икономичен и разбира се екологичен . Осветлението вече не може без LED технологията, тъй като предимствата , които тя предлага, са толкова убедителни , че не подлежат на съмнение.

Със светодиодите спестяванията са огромни, тъй като тяхната консумация на енергия е с 90 процента по- ниска от тази на традиционните крушки.
Околната среда има ли значение за вас? Още повече причина да изберете напълно безживачна и много дълготрайна осветителна техника, което означава по-малко отпадъци .
Край на непрекъснатата смяна на крушките – защото светодиодите наистина издържат дълго време (до 50 000 часа)
Незабавна и максимална интензивност на светлината – особено със сензори за движение. Със светодиодите не е проблем!
LED крушките се предлагат в различни цветови температури – гъвкави и винаги подходящи за всякакви цели.
Интелигентното осветление се извършва със светодиоди и е безопасно, удобно и забавно.


Как работи LED крушка? LED означава “ светодиод „. Светодиодите работят по следния начин: когато преминават през полупроводников материал, електрическата енергия се трансформира в светлина . Това, което прави светодиодите толкова модерни, е тяхната енергийна ефективност и дълъг живот . По отношение на екологията и опазването на климата това са огромни предимства. В сравнение с всички други източници на светлина, светодиодите не само пестят енергия. Производството на отпадъци също е драстично намалено, тъй като няма нужда да се сменят електрическите крушки през цялото време. За кои среди са подходящи светодиодите? На практика навсякъде, без изключение. LED лампите и крушките трябва да се използват във всички външни зони, а също и във всички вътрешни среди , от банята до кухнята, от всекидневната до спалните, от коридора до стълбите. Наистина, предимствата на съвременната LED технология са безброй. Какви LED лампи има за интериора? Не трябва да мислим, че LED технологията поставя някакви граници. Напротив: ако решите да осветите цялата къща със светодиоди, изборът не е ограничен. Защото всички лампи, които харесвате, съществуват с модерна LED технология. От таванното осветление до декоративните ленти. Вижте сами.