VITO LED КРУШКА ADVANCE A60 E27 16W 1376LM 2700K (ТОПЛА СВЕТЛИНА) 1517210

6.27 лв.

VO/ADVANCE/A62/16W/SMD/E27/2700K/CBOX/LEDBULB

Код: VT-1517210 Категории: ,