VITO LED КРУШКА ADVANCE A60 E27 16W 1408LM 4000K (НЕУТРАЛНА СВЕТЛИНА) 1517220

6.27 лв.

VO/ADVANCE/A62/16W/SMD/E27/4000K/CBOX/LEDBULB

Код: VT-1517220 Категории: ,