SCHNEIDER ELECTRIC S530808S ODACE TOUCH ALUMINIUM ДЕКОРАТИВНА РАМКА ЧЕТВОРНА ПОЛУПРОЗРАЧНО ЛЕДЕНО ЗЕЛЕНО

126.00 лв.

Код: SE-S530808S Категории: , Етикет: