SCHNEIDER ELECTRIC S521087E ДВОЕН КОНТАКТЕН ИЗЛАЗ ШУКО 16 A 2P + E, С ДЕТСКА ЗАЩИТА, С ВИНТОВИ КЛЕМИ ODACE АЛУМИНИЙ

73.00 лв.

Код: SE-S521087E Категории: , Етикет: