SCHNEIDER ELECTRIC MGU68.006.7P2 ДЕКОРАТИВНА РАМКА ТРОЙНА КОЖА ТРЮФЕЛ UNICA CLASS

299.00 лв.

Код: SE-MGU68.006.7P2 Категории: , Етикет: