VITO LED КРУШКА ADVANCE A70 E27 19W 1786LM 4000K (НЕУТРАЛНА СВЕТЛИНА) 1517280

8.37 лв.

VO/ADVANCE/A80/19W/SMD/E27/4000K/CBOX/LEDBULB

Код: VT-1517280 Категории: , Етикет: