VITO LED КРУШКА ADVANCE A60 E27 13W 1118LM 6000K (СТУДЕНА СВЕТЛИНА) 1517110

4.71 лв.

VO/ADVANCE/A60/13W/SMD/E27/6400K/CBOX/LEDBULB

Код: VT-1517110 Категории: ,