Осветителни тела от Ратан и Бамбук

Чиста природа!

Ратан, Бамбук, Мрамор и Корк

Дърво, корк, бамбук или хартия: естествените материали се връщат на сцената и имат страхотни последователи, благодарение на тяхната гъвкавост и способността да се комбинират с модерни стилове, като Japandi, Boho, Scandi и Cottage-chic. Но списъкът не свършва дотук: мрамор, ратан, филц и други естествени материали се поддават на приятни, добре изглеждащи комбинации.

Мраморът е шик

~ Благороден и елегантен ~

За тези, които обичат елегантния интериор и следват тенденциите, мраморните светлини са задължителни. Благодарение на своите жилки и нюанси, мраморът е никога банален материал, който се променя според кройката и композицията си, придавайки живот на предмети, които се различават от време на време, правейки всяка лампа уникално парче за нашата всекидневна.

Внимателно хартия

Изработена и ръчно сгъната хартия: Тези абажури са израз на осъзнатост и осигуряват атмосферна светлина. С многото си аспекти, хартията се съчетава хармонично и се адаптира към различни стилове на живот.

Бамбук уелнес

Устойчив и модерен ~

Лесно възобновяем материал, често срещан в домовете на много страни, бамбукът се появява и в Европа и се поддава на различни процеси: става модерен и за абажури и лампи, бамбукът се поддава на фина обработка и неговите дървени нишки припомнят филиграна и придават комфорт и стил към околната среда.

Отново на мода: ратан

~ Като на почивка ~

Ратанът се възражда благодарение на преоткриването му от интериорни дизайнери, които премахват праха от този материал не само за мебели, но и за осветление. С многостранни цветови нюанси, вариращи от светло кафяво до тъмно кафяво, тъканите от ратан създават модерна комбинация дори с лампи в най-модерния стил.

~ Индустриален стил ~

Универсален материал, коркът се поддава на смесица от материали с мрамор, стъкло, плат, а топла бяла светлина е достатъчна, за да създаде обгръщаща и приветлива атмосфера. Няма съмнение: коркът е модерният материал за необичайни и уникални идеи за осветление!

Бетон: солиден стил!

~ Индустриален стил ~

Варовик, пясък, чакъл – et voilà! Ето един модерен материал, който сега се превърна в задължителен интериор: бетон! Дали изборът е минималистичен или помпозен дизайн, няма значение: този естествен материал успява да изненада и е безспорен герой на индустриалния шик стил.

Мек филц

~ Шикозна комбинация ~

Има много материали, които се поддават на създаването на модерни тъкани, особено в нюанси на сивото, модерни в момента: сред тях, филц. Изработен от овча вълна, памук, коприна или коноп, филцът може да получи много форми. А защо не и абажур: поставен за покриване на електрическа крушка, този материал създава топла и приветлива атмосфера.

Дърво: естествено гостоприемно

~ От селски до благороден ~

Що се отнася до естествения стил, дървото е модерният материал по превъзходство. Самостоятелно или в комбинация с други материали, дървото позволява да бъде изваяно и изрязано, както предпочитате, и може да приеме всякаква форма. И всяка от различните сортове дърво има различни нюанси на кафяво, както и най-разнородни жилки, представящи повърхност, която винаги е различна и неповторима.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *