Защо LED крушка?


LED крушките (наричани още светодиодни) започват да завземат масово пазара, стават все по-популярни и търсени. Защо е така?

LED крушката е по-икономична в консумацията си на ел. енергия в сравнение с познатите конвенционални крушки (крушка с нажежаема жичка) и енергоспестяващи крушки.

LED крушките имат малко по-висока цена (минимална) от по-горе споменатите. Но предимствата им е, че имат по-дълъг живот, много по-ниски оперативни разходи, не загряват, за разлика от нормалните с нажежаема жичка и имат поне 2 години гаранция. Определено разликата е в покупната цена ще бъде възстановена с времето.

LED крушки могат да се намерят в различните спектри на светлината: топло бяла (жълта светлина: 2700 – 3500K), дневна (неутрална светлина: 4000 – 5000K), бяла светлина (чисто бяла светлина, студено бяла светлина: 5500 – 6500K). В областта на модерното осветление вече имате възможност и сами да избирате интензитета на осветлението, дали да бъде по-интензивна или дискретна светлината. Спестявате си включване и изключване на лампата. Всичко това може да получите като си купите димеруема крушка.

Новостите в областта на осветлението не стигат само до тук! Сега ще ви запознаем и със смарт лампи, с които може да затъмните не само според собствените си желания, но и с цвета, с който желаете. Ако пък предпочитате крушка само с един цвят, може да разгледате вариантите на цветните ни крушки. Ако желаете да придадете на помещението оригинална, елегантна атмосфера, ние в онлайн магазин lightproject.bg ви предлагаме дизайни на класическата крушка на Томас Едисон, именно – винтидж крушки с ретро вид – различни модели, интересни форми и мощности. С този вид внасяте стил и топлина, както и спестяваме от ел. енергията за осветление, вече до 85% по-икономични.