Винтидж и ретро лампи

Ретро лампи
Идеи за осветление с винтидж визия

Винтидж стилът е в тенденция, а с него и очарованието на продуктите от битпазара, които завладяват жилищните ни пространства. Разликата между лампите във винтидж стил и предмет, намерен на тавана на баба: тези лампи всъщност са нови парчета. Оборудвани с модерна LED технология, те имат античен вид, придаван от изкуствено създадени признаци на износване като олющена боя, драскотини, ръжда или патина.

Какво е очарованието на реколтата?
Винтидж шик използва всички материали, които се съчетават добре с изтъркания предмет: лак с драскотини или стърготини, метали, вариращи от мед до желязо, с ръжда и патина, дърво със следи от износване. Когато става въпрос за цвят, черното и бялото са също толкова популярни, колкото крещящите нюанси и пастелните тонове. Кои стаи са най-подходящи за поставяне на този тип лампи? Всичко: от хола до банята, от кухнята до трапезарията, преминавайки през екстериора.

Висящи лампи с винтидж визия
Малко ръжда, патина или лющена боя... за висящите лампи винтидж видът е перфектен, а също така се съчетава добре с индустриалния стил.

Таванни светлини в винтидж стил
Ако търсите таванна лампа в стил бохо шик, препоръчваме ви да изберете винтидж прожектори или таванни лампи. Шаби шик също върви добре към тази тенденция.
Стенна лампа с винтидж привкус
Можете да получите малко носталгия със старинни стенни лампи: очарованието на битпазара е мотото на тези лампи.
Винтидж настолни лампи
Старият скрин, открит на пазара, комбиниран с новата винтидж лампа с LED технология: древното и модерното се съчетават със стил и съответните им силни страни се използват оптимално.
Каква е разликата между ретро и ретро?
Разликата е в следите на износване: в случая на винтидж те са централният елемент, който създава чара, докато ретро светлините не изглеждат използвани или втора употреба, но сякаш идват директно от далечно минало . Разбира се, дори и най-модерните лампи могат да отдадат почит на 50-те години на миналия век и в същото време да имат живи детайли, като например боя. Истинско творческо пътуване назад във времето!
Подови лампи с носталгичен чар
Подовите лампи във винтидж стил елегантно носят индустриалния стил, често разпознаваем по елементи, които наподобяват клетки или рамки с малко ръжда или патина.
Изглеждайте перфектно с крушки с нажежаема жичка
Когато става въпрос за реколта, класическата крушка с нажежаема жичка не трябва да липсва... преразгледана по модерен начин: вид на крушка с нажежаема жичка, работещо LED сърце. По този начин една много проста крушка ще бъде достатъчна, за да създаде настроение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.