Винтидж и ретро лампи

Ретро лампи
Идеи за осветление с винтидж визия

Винтидж стилът е в тенденция, а с него и очарованието на продуктите от битпазара, които завладяват жилищните ни пространства. Разликата между лампите във винтидж стил и предмет, намерен на тавана на баба: тези лампи всъщност са нови парчета. Оборудвани с модерна LED технология, те имат античен вид, придаван от изкуствено създадени признаци на износване като олющена боя, драскотини, ръжда или патина.

Какво е очарованието на реколтата?
Винтидж шик използва всички материали, които се съчетават добре с изтъркания предмет: лак с драскотини или стърготини, метали, вариращи от мед до желязо, с ръжда и патина, дърво със следи от износване. Когато става въпрос за цвят, черното и бялото са също толкова популярни, колкото крещящите нюанси и пастелните тонове. Кои стаи са най-подходящи за поставяне на този тип лампи? Всичко: от хола до банята, от кухнята до трапезарията, преминавайки през екстериора.

Висящи лампи с винтидж визия
Малко ръжда, патина или лющена боя... за висящите лампи винтидж видът е перфектен, а също така се съчетава добре с индустриалния стил.

Таванни светлини в винтидж стил
Ако търсите таванна лампа в стил бохо шик, препоръчваме ви да изберете винтидж прожектори или таванни лампи. Шаби шик също върви добре към тази тенденция.
Стенна лампа с винтидж привкус
Можете да получите малко носталгия със старинни стенни лампи: очарованието на битпазара е мотото на тези лампи.
Винтидж настолни лампи
Старият скрин, открит на пазара, комбиниран с новата винтидж лампа с LED технология: древното и модерното се съчетават със стил и съответните им силни страни се използват оптимално.
Каква е разликата между ретро и ретро?
Разликата е в следите на износване: в случая на винтидж те са централният елемент, който създава чара, докато ретро светлините не изглеждат използвани или втора употреба, но сякаш идват директно от далечно минало . Разбира се, дори и най-модерните лампи могат да отдадат почит на 50-те години на миналия век и в същото време да имат живи детайли, като например боя. Истинско творческо пътуване назад във времето!
Подови лампи с носталгичен чар
Подовите лампи във винтидж стил елегантно носят индустриалния стил, често разпознаваем по елементи, които наподобяват клетки или рамки с малко ръжда или патина.
Изглеждайте перфектно с крушки с нажежаема жичка
Когато става въпрос за реколта, класическата крушка с нажежаема жичка не трябва да липсва... преразгледана по модерен начин: вид на крушка с нажежаема жичка, работещо LED сърце. По този начин една много проста крушка ще бъде достатъчна, за да създаде настроение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *