SCHNEIDER ELECTRIC MGU66.008.297 ДЕКОРАТИВНА РАМКА ЧЕТВОРНА СИВ МЕТАЛИК/ГРАФИТ UNICA TOP

76.20 лв.

Код: SE-MGU66.008.297 Категории: , Етикет: