Външно Осветление


Вашите външни осветителни тела са едно от първите неща, които другите забелязват при формиране на първото си впечатление. Най-важните фактори, които да се вземат предвид при избора Ви са размер, материал, цвят и стил.

Външно Осветление – Съвети

Вашите външни осветителни тела са едно от първите неща, които другите забелязват при формиране на първото си впечатление. Най-важните фактори, които да се вземат предвид при избора Ви са размер, материал, цвят и стил.

Размер: Най-голямата грешка правена при избора на външно осветление е избор на осветителни тела, които са твърде малки.
• Ако подменяте съществуващите осветителни тела не е нужно да подмените със същите, не винаги са правилния размер – много строители ползват осветителни тела, които са твърде малки, в опит да се контролират разходите.
• При вземането на решение между два размера по-голямият от тях е почти винаги правилният избор.
• Входната врата е най-важната врата. Тя трябва да има на луксозната и най-голяма лампа на къщата

• Добро правило за лампата за входната врата е да бъде 1/3 от височината на вратата – ако има само една и 1/4 от височината на вратата, ако има две (по една от всяка страна на вратата ).

Цвят: Изберете цвят, който допълва външната цветова схема.
• бронз са популярни със земни тонове. Ние предлагаме няколко варианта на бронз от светло до тъмно, включително архитектурно бронз, черен корал, черно състарено злато, бронз

• Черно е подходящо в много ситуации; обаче бронз обикновено е по-добър избор, когато се използва тъмно кафяво като основен цвят в градината, верандата или за акцент към дървения декор.

Стил: Много от съвременните домове не са в един определен стил; те включват елементи от няколко стила.
• При избора на стил за вашите екстериорни осветителни тела трябва да се обърне внимание на основните архитектурни особености на вашия дом и да изберете тела, които допълват тези функции.
• Изберете телата първо за входната врата, защото това е най-важната врата. След това изберете останалата част осветителни тела като е желателно да са от едно и също семейство, за да се поддържа последователността.

Колко светлина? 60-75 вата или 20 вата на CFL (компактни флуоресцентни) е идеален за повечето декоративни външни стенни тела и фенери.

• Използване на крушки, които са с по-ярка светлина, отколкото е необходимо, ще увеличи отблясъците.
• Концентрирайте се върху стила и размера на телата, когато правите избора си.

Монтаж Височина: Външни стенни осветителни тела трябва да се монтира малко над нивото на очите.

Изберете тела, които съответстват на останалата част от къщата и не са твърде малки, за да се превърнат в част от интериора, а не като петна.
Можете да инсталирате енергоспестяващи крушки и компактни флуоресцентни, които са подходящи за много от нашите тела.

Изборът на външни осветителни тела е огромен, следвайте екстериорното решение на дома Ви, а когато не сте сигурни в избора се, се допитайте, за да сте сигурни в инвестицията си.