VITO BASIS 11.5W SMD E27 4000K A60 LED КРУШКА

3.33 лв.

VO/BASIS/11.5W/SMD/E27/4000K/A60/CBOX/LED LAMP

Изчерпан

Код: VT-1515690 Категории: ,