Устройства за интелигентен дом
Повече безопасност и комфорт благодарение на интелигентната домашна автоматизация
Какво представляват устройствата Smart Home?
Системите за интелигентен дом или „интелигентен дом“ имат много различни компоненти : в допълнение към интелигентното осветление, има множество продукти и аксесоари, които предлагат по-голям комфорт и безопасност във и извън вашия дом. Интелигентните домашни устройства включват например термостати за радиатори, двигатели за ролетни щори, сензори за околната среда и камери.

Днес на пазара има голямо разнообразие от системи Smart Home с различно предназначение, което дава възможност на всеки потребител самостоятелно да избере подходящата за него система. Тъй като някои производители изискват определени аксесоари, като например Philips Hue Bridge или Homematic IP Access Point , трябва да се информирате предварително, за да се запознаете със системата, която искате.


Какво могат устройствата Smart Home? С устройствата Smart Home вашият дом става „умен“ и извършва различни ежедневни дейности като включване на осветлението или стартиране на отоплението. Това не само ви дава повече време да се погрижите за други неща, но и ви дава усещане за сигурност, защото когато не сте вкъщи, можете да проверите ситуацията от мобилния си телефон и да се уверите, че всичко е наред. Philips Hue Smart Home Управление на осветлението Автоматични светлинни процедури за допълнителен комфорт и безопасност Цветът и яркостта се променят според нуждите и ситуацията Цветни светлини в милиони комбинации