01

Flexible terms

02

Meeting rooms

03

Business district

ОСВЕТЛЯВАНЕ НА ХОДА
8 съвета за спираща дъха среда

Всекидневната играе централна роля в нашите домове: именно тук гостите приемат и прекарват по-голямата част от свободното си време. А с правилното осветление е възможно да придадете на тази стая допълнителна доза комфорт и гостоприемство, за да се възползвате максимално от нея. Чудите ли се как? Тайната се крие в обогатяването на класическото осветление с персонални елементи: помислете за преносимо осветление за къта за четене или интелигентни лампи. В крайна сметка следното важи за идеалното осветление за всекидневна: просто комбинирайте няколко елемента и това е всичко!

Окачени лампи: каскада от блясък на дивана.

Диванът е фокусна точка на всекидневната и се нуждае от адекватна околна светлина. Тези, които обичат да привличат вниманието, ще искат всички прожектори на дивана, буквално: висулка на дивана ще бъде правилният избор.

Що се отнася до висящите лампи, всекидневната със сигурност е в полюс позиция, защото тук те могат да блестят както в никоя друга стая. И тъй като тук прекарваме и свободното си време, важно е висулката да е съобразена със заобикалящия декор, давайки хармония и релакс.

Мрежеста – окачена лампа в метално тъкан

Не мислите, че можете да намерите подходящия за вас? Не се страхувайте: висящите светлини представляват вълнуващо разнообразие. От скандинавски стил до блясък, в стъкло или дърво, меки или ярки цветове: със сигурност ще намерите този, който най-добре отговаря на вашия личен стил

Since 1978

There’s room for all

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

See our locations

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy

567

Private offices

34

Locations

118

Meeting rooms

We are here for you

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Get in touch

 

 

 

ЧЗВ: Често задавани въпроси относно осветлението в хола