Schneider Electric Декоративна рамка 4 елемента хоризонтална, бяла

2.91 лв.

product or component type:Рамка
Гама на продукта:Asfora
Тип опаковка:пакетопоток
Цветови нюанс:бял

Код: SC-EPH5800421 Категории: , Етикет: