Schneider Electric Декоративна рамка 3 елемента вертикална, бяла

4.27 лв.

product or component type:Рамка
Гама на продукта:Asfora
Тип опаковка:пакетопоток
Цветови нюанс:бял

Код: SC-EPH5810321 Категории: , Етикет: